Honda ATV Oy Brandt Ab

Honda-takuu

Honda takuu 4 vuotta -logo 2012

Vakuudeksi luotettavuudesta Honda-mönkijöille annetaan peräti neljän vuoden takuu. Tämä takuu ei koske kilpailukäyttöä.

Vakuudeksi luotettavuudesta Honda-moottoripyörille annetaan peräti neljän vuoden takuu. Tämä takuu ei koske kilpailukäyttöä.

Facebook

Honda ATV Facebookissa.
Tuoreimmat tiedot ja uutiset...
Liity faniksi.

Uutiset ja tapahtumat 2012Jaa sisältöä

Honda-mönkijöiden rinnalle traktorimalli

uutuus traktorimonkija trx420fe 680px

Pitkään kaivattu traktorimalli laajentaa perinteisen mönkijän käyttöaluetta tuntuvasti. Siinä, missä perinteisen maastomönkijän toimintavaltuudet loppuivat maanomistajan tontin rajalle, traktorimallilla voi liikkua yleisillä teillä kuin millä tahansa muulla ajoneuvolla. Traktorimönkijällä hoituvat kätevästi monet käytännön asiat, joihin yksinomaan maasto-olosuhteisiin tarkoitetulla mönkijällä ei ole ollut mahdollisuutta. Ajovaatimuksena on 15-vuoden ikä ja traktorikortti. Erilaisia työvälineitä ja varusteita traktorimalliin on saatavissa monenlaisia alkaen lumilevystä ja peräkärrystä. Näiden lisälaiteiden kiinnitys on helppoa, ja ne monipuolistavat traktorimallin käyttömahdollisuuksia entisestään. Ylläpitokustannukset ovat pienet ja vakuutusmaksut edulliset.

Uusi traktorimalli perustuu huippusuosittuun Honda TRX420FE -mönkijään, joka tunnetaan monikäyttöisistä ominaisuuksistaan ja luotettavuudestaan. Kyseisellä mallilla on voitettu vuodesta toiseen mm. mönkijöiden kestävyyskisoja, joissa ajetaan ääriolosuhteissa. Kuten tässä kantamallissaan myös 420FE:n traktoriversiossa on mm. sähköisesti toimiva ESP-nappivaihteenvalitsin, viisi vaihdetta ja peruutusvaihde, elektroninen polttoaineenruiskutus (PGM-FI) ja levyjarrut edessä. 

Kuvagalleria

Takaisin

Sulje
Sulje